Step by step maak je je ambities waar

Gaat het om het realiseren van je persoonlijke doelen, dan zet je bij Compagnon elke dag een stap vooruit. Want direct vanaf de eerste werkdag werk je aan je groei als professional in recruitment of HR én als persoon. Ons eigen Compagnon College biedt hiervoor de nieuwste tools en mogelijkheden.

Van e-learnings en webinars tot trainingen en assessments

Voor Compagnon is jouw ontwikkeling minstens zo belangrijk als je inzet voor ons. Je kunt dan ook kiezen uit een zeer divers aanbod aan ontwikkelingsactiviteiten. En die doe je niet ‘erbij’; ze zijn verweven met je werk. Natuurlijk krijg je van ons voldoende tijd om de verschillende opleidingen en activiteiten te volgen. Een greep uit ons aanbod:
Uitgebreid onboardingsprogramma
Met onder meer workshops, en informele koffiemomenten op de afdelingen en met de directie. Ook doe je een extern ontwikkelassessment, zodat jij én wij ontdekken waar jouw talenten liggen en we samen een ontwikkelplan kunnen maken.
All Access Pass
Het gedachtegoed van Stephen Covey is onlosmakelijk verbonden met alles wat we bij Compagnon doen. Via je account op het Covey-platform heb je toegang tot alle tools, assessments, video’s, online leermodules en trainingsprogramma’s om je persoonlijke effectiviteit te blijven ontwikkelen
Tweewekelijkse activiteiten
Om de week staat de donderdagmiddag bij Compagnon in het teken van leren en ontwikkelen. Van een webinar leidinggeven aan jezelf tot een interactieve training vacatureteksten schrijven. En van een workshop stakeholdermanagement tot een webinar arbeidsrecht. Plus vakgroepmeetings en inspirerende uitjes.
E-learningmodules
Van 'Black Belt in Internet Recruitment tot 'Digital HR Strategy'. Of je nu recruiter, HR-professional of consultant bent, je volgt in drie jaar tijd een leerpad dat aansluit bij je persoonlijke leerdoelen en ambities.

Je nieuwe kennis breng je direct in praktijk

Ook náást de activiteiten van het Compagnon College breid je elke dag je kennis en ervaring uit. Je werkt voor mooie organisaties in uiteenlopende branches waar je je vers verworven kennis direct in de praktijk brengt. Op die manier ontdek je wat bij je past én bouw je relaties op waar je je hele loopbaan op kunt terugvallen.

Wil je weten hoe het is om jezelf te ontwikkelen bij Compagnon? Voel je vrij om contact met compagnons op te nemen. Neem hier contact met hen op.