Kom tot je recht

En werk met plezier aan je ontwikkeling

Je volgende of misschien zelfs wel eerste stap in je carrière zet je niet zomaar. Want het liefst werk je bij een van de mooiste bedrijven van Nederland. En op een plek waar je alle kansen krijgt om te groeien in je vak en waar een sfeer heerst van vertrouwen, bevlogenheid en plezier. Nou, daar kun je bij Compagnon op rekenen. Want wist je dat we elk jaar de titel Great Place to Work krijgen? Een certificering die nooit een doel op zich is geweest, wel een mooie beloning voor onze manier van werken.

Jouw toekomst begint hier

Jouw next step

Samen met jou kijken we vooruit en werken we vanaf je eerste werkdag toe naar je volgende stap. Of die nu binnen Compagnon is of bij een van onze relaties. En wat je ambities ook zijn, via ons online leerplatform vind je altijd de trainingen die daarbij passen.

Groei door en door

De leukste manier van ontwikkelen? Doorgroeien binnen Compagnon! De kansen liggen voor het oprapen. Groeien van junior recruiter tot teamlead of consultant. Switchen van recruitment naar HR of andersom. En wat te denken van het opzetten van een eigen vestiging?

Ontwikkel je ook als mens

We vinden het belangrijk dat je ook groeit als persoon. En vooral: dat je je lekker voelt. Kun je daar wat hulp bij gebruiken? Onze eigen coaches, psycholoog, fysiotherapeut en juridisch adviseur staan voor je klaar.


 • Plezier op én buiten de werkvloer
  Plezier op én buiten de werkvloer 1 / 3 Op je collega’s kun je bouwen

  Successen en persoonlijke momenten vieren we uitgebreid en ook in moeilijke tijden zijn we er voor elkaar. Tijdens de vele teamuitjes en activiteiten leren we elkaar goed kennen. En ons Happy-team zorgt voor leuke verrassingen.

 • Plezier op én buiten de werkvloer
  Plezier op én buiten de werkvloer 2 / 3 Delen in succes

  Bijzondere resultaten worden extra beloond. Onderlinge concurrentie? Integendeel! Hechte samenwerking leidt tot een bonus voor het hele team. En draag jij als medewerker een nieuwe collega aan? Dan verdien je een geheel verzorgd weekend weg.

 • Plezier op én buiten de werkvloer
  Plezier op én buiten de werkvloer 3 / 3 De juiste balans
  Je fit voelen is de basis van een goede werk-privébalans. Het hoeft natuurlijk niet, maar hoe leuk is het om samen met collega’s te bewegen? Haak gewoon eens aan bij onze hardloopclub HRunners of de wekelijkse yoga. En pik ook de gratis fysio mee. Lunchen doen we gezamenlijk en natuurlijk gezond.

Een werkgever? Een compagnon!

Vertrouwen en betrokken

In zelfsturende teams leren wij van elkaar en van onze fouten. Dit kan alleen als mensen zich veilig voelen. Hoe we dit voor elkaar krijgen? Door in alles de zeven eigenschappen voor persoonlijk leiderschap van Stephen Covey centraal te stellen.

De baas is niet de baas

Compagnon is wat je noemt een unbosser. We zien collega’s en klanten als partner, delen informatie, luisteren naar iedereen en stellen het gemeenschappelijke doel voorop. Binnen ons team – waarvan ook de directie deel uitmaakt – inspireren en motiveren we elkaar.

De onverdeelde aandacht

Vanaf het eerste contact krijg jij onze volle aandacht én direct een vast contract. Neemt een collega afscheid van Compagnon? Dan doen wij niet aan uit het oog uit het hart. We houden ook met oud-medewerkers een plezierig contact en blijven graag op de hoogte van hun loopbaan en persoonlijke leven.

Het grote geheel, binnen én buiten Compagnon

De cirkel rond

Het succes van onze mensen is bij ons topprioriteit. Want hoe beter zij presteren, hoe beter het is voor onze klanten. En succesvolle klanten leiden weer tot beter functionerende teams. Dat maakt de cirkel rond: iedereen wint!

Onze ambitie

In 2025? Dan staan op alle HR-afdelingen in Nederland de bekende Compagnon-tulpen. En vieren wij met alle medewerkers onze uitverkiezing tot Best Place to Work. We hebben allemaal dit zelfde doel voor ogen.

Maatschappelijk betrokken

We hebben aandacht voor de wereld om ons heen. Alle medewerkers dragen bij aan onze stichting Compassie, waarmee we microkrediet in Ghana ondersteunen. Waar we ook trots op zijn: we hebben collega’s die hun pauze gebruiken om de omgeving van onze kantoren schoon te houden.