Toe aan een volgende stap?

Zoveel mogelijkheden en kansen, het is bijna moeilijk om je koers te bepalen.

  • Kiezen uit veel vacatures en mogelijkheden? 
  • Wat past het beste bij je? 
  • Wil je je verder ontwikkelen in je vak?


Een goede keuze maken is lastig

Jij staat centraal
Vertel ons je plannen en ambities. Wij helpen je de volgende stap te zetten die bij jou past met de juiste doorgroeimogelijkheden en beloning. 
Je cv groeit met je mee
Breid elke dag je ervaring uit. Je werkt voor mooie organisaties in uiteenlopende branches en ontdekt wat bij je past.
Een netwerk voor het leven
Wij openen ons netwerk van toonaangevende opdrachtgevers én recruitmentprofessionals voor je en helpen je relaties op te bouwen waar je je hele loopbaan op terug kunt vallen. 

Een werkplek waar je tot je recht komt

Je volgende stap in je carrière zet je niet zomaar. Want het liefst werk je bij één van de mooiste bedrijven van Nederland. En op een plek waar je alle kansen krijgt om te groeien in je vak en waar een sfeer heerst van vertrouwen, bevlogenheid en plezier.

We doen van alles om te zorgen dat je up-to-date én geïnspireerd blijft. Of het nu gaat om je kennis, ervaring of persoonlijkheid. En heb je ook nog sportieve aspiraties? Top!

Geef richting aan jouw toekomst in drie stappen

1. Plan je digitale adviesgesprek

Prik snel en eenvoudig een digitale kop koffie in de agenda van een van onze adviseurs, op het moment dat jou het beste uitkomt. 


2. We ontdekken samen jouw wensen en ambities

Vertel ons wat je wilt. Weet je dat nog niet precies? Doe dan onze drijfverenvragenlijst en bespreek de resultaten met een specialist.


3. Yes, je zet je volgende stap!

Waar dan ook. Je kunt kiezen uit vele vacatures bij Compagnon zelf óf bij onze opdrachtgevers en relaties. Zo opent jouw nieuwe toekomst.