Geen bureau maar een compagnon Groeien als recruiter of HR-professional

Wij zijn ervan overtuigd dat talent bloeit als het op een goede plek de ruimte krijgt om te groeien. En die ruimte, die bieden wij. Of je nu net gestart bent of al een tijdje meedraait als recruiter of HR-professional, wij begeleiden je vanaf dag één naar je volgende stap, waar dan ook.

Niet voor niets zien onze kandidaten en medewerkers ons niet als een bureau, maar als een compagnon. En dat is nou precies wat HR-manager Hetty Moll en marketing manager Frank Roders voor ogen hadden toen ze Compagnon in 2000 oprichtten. Dat hun inspanningen vruchten afwerpen is bewezen: Compagnon wordt jaar na jaar verkozen tot Great Place to Work.

Onze dienstverlening

Jouw passie is ons specialisme: het proces van instroom, doorstroom en uitstroom van medewerkers. Benieuwd wat wij precies doen? Lees meer over Recruitment-, HR- en Career Services. 

Wij hebben oog voor de wereld om ons heen

We zijn er ook voor mensen die onze ondersteuning nóg harder nodig hebben. In Ghana is het niet vanzelfsprekend dat mensen kunnen deelnemen aan de economie. Gelukkig is er het Christian Rural Aid Network (CRAN). Deze stichting helpt mensen met een microkrediet en bedrijf te starten of te laten groeien. Onder de naam Compagnon Compassie ondersteunen wij het mooie werk van CRAN.
 • Maak kennis met Compagnon
  Maak kennis met Compagnon 1 / 3 Plan je digitale kop koffie

  Prik snel en eenvoudig het moment dat jou het beste uitkomt in de agenda van een van onze adviseurs.

 • Maak kennis met Compagnon
  Maak kennis met Compagnon 2 / 3 We ontdekken samen jouw wensen en ambities

  Vertel ons wat je wilt. Weet je dat nog niet precies? Doe dan onze drijfverentest en bespreek de resultaten met een specialist.

 • Maak kennis met Compagnon
  Maak kennis met Compagnon 3 / 3 Yes, je zet je volgende stap!

  Waar dan ook. Je kunt kiezen uit vele vacatures bij Compagnon zelf óf bij onze opdrachtgevers en relaties. A small step … opent jouw nieuwe toekomst.

Compagnon brengt je in beweging

Het hoeft natuurlijk niet, maar hoe leuk is het om samen met collega's te bewegen? Bij Compagnon don we dat geregeld. Bijvoorbeeld in onze eigen hardloopclub HRunners. Hier leren we elkaar op een andere manier kennen en praten we eens over andere dingen dan werk. Gedreven als we zijn, laten we onze ambities ook hier niet varen: we schrijven ons geregeld in voor wedstrijden.